top of page
kviser lysterapi red light therapy rødlysterapi

Hvordan fungerer rødt lys terapi?

​Red light therapy, også kjent som low-level light therapy (LLLT) eller photobiomodulation (PBM), er en ikke-inngripende  behandlingsmetode som bruker lavt nivå av lysenergi for å stimulere cellene i kroppen. Denne terapiformen har blitt stadig mer populær for en rekke hud- og kroppslidelser, inkludert rynker, kviser, smertelindring, sårheling og generell velvære. Her er en beskrivelse av hvordan det virker og hvordan man begynner med det hjemme:

  1. Start med korte økter: Når du er klar til å begynne behandlingen, start med korte økter på rundt 5-10 minutter for å se hvordan huden din reagerer. Etter hvert kan du gradvis øke behandlingstiden til det anbefalte nivået for din spesifikke enhet.

  2. Vær konsistent: For å oppnå optimale resultater, er det viktig å være konsistent med behandlingen. Prøv å bruke enheten regelmessig, enten det er daglig eller noen ganger i uken.

  3. Vurder profesjonell veiledning: Hvis du har spesifikke hud- eller helseproblemer, går på medisiner som kan gi lysfølsomhet, eller hvis du er usikker på hvordan du skal bruke enheten riktig, kan det være lurt å konsultere lege eller annen helsepersonell før du starter behandlingen.

Andrew Huberman gir en god innføring i vitenskapen og bruken av rødlysterapi. Videoen autostarter rundt 1 time og 39 minutter:

Flere spørsmål? 

Kontakt oss her

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Takk for din melding, vi kontakter deg snarerst!

bottom of page